Kabllo Titaniumi

钛线
  • 钛电缆
  • 钛电缆
  • 钛电缆
  • 钛电缆
  • 钛电缆
  • 钛电缆

Pershkrim我shkurter:

Kabllo Titaniumi

Një komplet kablli titani përbëhet nga një kabllo dhe një lidhës i rrafshët (kapja e bllokimit)。


Detaje te Produktit

Etiketat e produkteve

Parimi我dizajnit

Të ngurta dhe të lëngët të gjithë kanë tension sipërfaqësor ndaj thyerjes。请您到të ketë forcë statke dhe lodhje më të mirë së bashku me ritjen e fijeve。

Karakteristikat:

1.Një kabello është bërë nga 49 tela titani。
2.Shmangni plotësisht lakun ose ngërçin si tela çeliku e fortë。
3.我fortë,我qëndrueshëm dhe I butë。
4.Kablloja është bërë nga titani mjekësor i shkallës 5。
5.Lidhësi i sheshtë është bërë nga titani mjekësor i shkallës 3。
6.Siperfaqja e anodizuar。
7.Përballoni做核磁共振和CT检查。
8.specificfikime të ndryshme janë në dispozicion。

Aplikacion:

Bazuar në qëllimin anatomik dhe funksional, teknologjia e fiksimit të brezit të tensionit të Titanium Binding System është aplikuar klinikisht në:Fraktura të pellgës, thyerje olecranon, thyerje të ulnës proksimale dhe distale, thyerje periprotetike, thyerje të humerusit dhe kyçit të këmbës, thyerje të malleolit medial, thyerje të kolonës, akromiok dislokimi…etj。Të gjitha këto fraktura karakterizohen nga zhvendosja dhe mosfunksionimi i dukshëm i frakturave。Trajtimet e këtyre frakturave kërkojnë balancimin e forcës së muskujve, por fragmentet janë shumë të vogla për t 'u regular nga implante mëdha të brendshme。布拉,我泰坦蒙特të luajë një罗尔të pazëvendësueshëm。

高校Sistemi我lidhjes se titanit mund te luaje nje te rendesishem ne shume raste te tjera, te tilla如果讨论,frakture e copetuar e boshtit femor, mosunion每shkak te fiksimit te brendshem te deshtuar rindertimin e defektit te kockave她thyerjes se lidhje te gjere ndarjes我。Nëse keni nevojë për masa të tjera për të rregular, sistemi i lidhjes së titanit mund të koordinojë fiksimin e rregullt të brendshëm për të marrë një stabilitet më të mirë。

Treguesi:

Gjilpëra e kockave të titanit është e dobishme për frakturat e patellës, frakturat e olecranonit, frakturat e ulnës proksimale dhe distale, thyerjet e humerusit kyçit të këmbës, etj。

年代specifikimi:

Nkabllo pa shqiponja

Artikulli Nr。

Specifikimi(毫米)

18.10.10.13600

Φ1.3

600毫米

18.10.10.18600

Φ1.8

600毫米

Kabëll i gjilpërës së drejtë

Artikulli Nr。

Specifikimi(毫米)

18.10.11.13600

Φ1.3

600毫米

Kabëll我gjilpërë të lakuar

细节(3)

Artikulli Nr。

Specifikimi(毫米)

18.10.12.10600

Φ1.0

600毫米

18.10.12.13600

Φ1.3

600毫米


  • E meparshme:
  • Tjetra:

  • Baidu